Indoor tennis

Indoor tennis op TC De Krijte

Vanaf begin oktober worden de terreinen 1, 2 en 3, gedurende ca. 25 weken (met een garantie van 23 weken),  overdekt met een verwarmde luchthal. Ook in het winterseizoen kan je op TC De Krijte blijven verder tennissen op onze vertrouwde Canada Ten ondergrond!

Ook onze tennisschool Attak biedt in de wintermaanden lessen op maat aan. Voor meer info verwijzen we naar hun website.

Zomerlid op TC De Krijte of niet … iedereen kan tijdens de wintermaanden zijn favoriete sport beoefenen op TC De Krijte! De enige voorwaarden zijn dat je aangesloten bent bij Tennis Vlaanderen (omwille van de verzekering) en dat je een keuze maakt uit minstens één van onderstaande winterformules.

 • Vast winteruur (prijzen per uur en per terrein):
  • Daluur voormiddag (weekdagen van 8u00 tot 12u00): €150,00 voor 1 uur of €250,00 voor 2 opeenvolgende uren
  • Daluur namiddag (weekdagen van 12u00 tot 18u00): €250,00
  • Tussenuur (weekdagen van 18u00 tot 19u00 en alle weekenduren): €380,00
  • Spitsuur (weekdagen van 19u00 tot 23u00): €550,00
 • Individueel winterlid (prijs perpersoon): €130,00 (volwassenen) of €65,00 (-18 jaar). Niet-zomerleden van onze club betalen €150,00 (volwassenen) of €85,00 (-18 jaar).
  • Een ‘individueel winterlid’ kan onbeperkt reserveren (via het reservatiesysteem van Tennis Vlaanderen) op ALLE VRIJE DALUREN en ALLE VRIJE WEEKENDUREN. Enige voorwaarde is dat je enkel kan spelen met een ANDER ‘INDIVIDUEEL WINTERLID’!
 • Losse verhuur van uren/terreinen:
  • Winterlid dat speelt met NIET-LID (gastspeler): €10,00 (kan max. 3x per winterseizoen)
  • Terrein voor enkel NIET-LEDEN: €22,00 per uur

Eigenaars van vaste uren krijgen in de loop van de maand juli een mailing om hun vast uur voor het komende seizoen te bevestigen én te betalen op rekening van TC De Krijte (BE89 8913 8401 1185) voor 15 augustus. Vanaf 16 augustus worden niet herbevestigde ‘vaste uren’ van het jaar ervoor vrij gegeven.

Hier vind je een overzicht van de bevestigde vaste uren. Heb je interesse voor een nog openliggend uur of heb je een vraag? Contacteer tcdkinfoATgmail.com!

20161027_170428
De inkom draaideur van onze luchthall Dubbel … of enkel … geen probleem!

Voordat je, als winterlid, op een indoorterrein van TC De Krijte speelt, ben je verplicht dit terrein via het reservatiesysteem te reserveren! Niet-leden dienen zich vooraf kenbaar te maken bij de clubhuis-uitbaters of contact op te nemen met een bestuurslid en hun huurbijdrage te betalen. Eigenaars van vaste uren moeten niet meer reserveren. Hun uur staat voor het ganse winterseizoen geblokkeerd in het reservatiesysteem.

In ‘noodgevallen’ (onbespeelbaarheid, terreinonderhoud, …) kan het clubbestuur een reservatie annuleren. Hiervan word je steeds verwittigd (per mail en/of telefonisch). Het spreekt voor zich dat deze handeling tot een minimum beperkt blijft. Indien er activiteiten (terreinonderhoud, wedstrijden, lessen, stages, …) op de club doorgaan, worden de nodige terreinen in het reservatiesysteem geblokkeerd. Op deze terreinen/uren kan je niet meer reserveren. Indien er een ‘vast uur’ geblokkeerd wordt, krijg je een compensatie uur, in overleg.

Na elke speelbeurt ben je verplicht je terrein te vegen. Dit gebeurt met de aanwezige sleepnetten. De sleepbeweging gebeurt door cirkels te draaien, van buiten naar binnen.

Indien het terrein ‘te droog’ ligt, dien je voorafgaand aan het vegen, je terrein te besproeien en dit met de handsproeiers.

De verlichting wordt aangestoken met drukknoppen. Deze knoppen bevinden zich, net na de draaideur, aan de linkerzijde van de inkom. Vergeet de knop ook niet in te drukken bij het verlaten van de hal, wanneer er niemand meer na jou speelt.

Klik hier om toegang te krijgen tot een beschermde pagina voor winterleden.

Top